DZ Horses

DZ Horses

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Beschrijving

Zadelmak maken
Bij DZ Horses bent u aan het juiste adres als het gaat om de africhting van uw paard of pony.

Heeft u een paard dat nog opgeleid moet worden? Dan is een goede basis zeer belangrijk, je kan het namelijk maar één keer goed doen. Heeft u alleen geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan ben u bij DZ Horses aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden en kunnen u hier goed bij helpen. Wij kunnen uw paard professioneel zadelmak maken en zorgen dat u er straks met rust en vertrouwen op wegrijdt. Wij doen dit op onze locatie of in goed overleg en afhankelijk van de afstand eventueel aan huis.
Ik kan uw paard volledig klaarstomen en begeleiden tot aan en op de keuring.

Instructie en training
Heeft u problemen tijdens het rijden, een blessure, zwangerschap of andere omstandigheden waardoor u uw paard door iemand anders wilt laten rijden dan bent u bij DZ Horses op het juiste adres.
Het streven is altijd om het paard op een harmonieuze manier op te leiden tot het gewenste niveau. Wij zoeken bij ieder paard naar een passende trainingswijze, zo krijgt het paard een solide basis mee waar u later (eventueel) zelf mee verder kunt.

Het is mogelijk de training te combineren met lessen waarbij je zelf onder begeleiding op je paard stapt. Zo komen we samen tot een optimaal resultaat.

Heeft u uw paard bij mij in training dan is het ook mogelijk om uw paard uit te laten brengen op wedstrijd. Van rubrieken als aanlegtesten, PAVO cup etc. tot aan reguliere wedstrijden.

Vanaf 1 maart hebben wij weer plaats voor nieuwe paarden en/of pony's. Onze stal in Austerlitz is gelegen aan de rand van het bos, met alle faciliteiten bij de hand is dit een fijne plek voor uw paard.
Bestaande uit:
• Binnenbaan 20 X 40
• Buitenbaan
• Ruime paddocks met automatische drinkbakken
• Ruime boxen
• Trainingsmolen
• Wasplaats met warm en koud water
• Weidegang
• Meer dan 80 km ruiterpad in de omgeving

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen: 0646699161

KENMERKEN

Handels-trainingstal

Type stal
Trainingsstal
Handelsstal
Discipline Handel-trainingstal
Springen
Dressuur
Diensten
Uitbrengen op wedstrijd
Opleiden / corrigeren
Aan- verkoop bemiddeling
Zadelmak maken
Soort paard
Pony
Paard
Instructie

Discipline instructie
Springen
Dressuur
Locatie instructie
Eigen praktijk
Niveau instructie
Basis