Manege de woelige stal

Manege de woelige stal

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

 Manege De Woelige Stal in Ede. Paardrijlessen en buitenritten op de Hoge Veluwe en in de Edese Bossen. Ponykampen en vakantie accomodatie met of zonder eigen paard.

Wil je gezellig een weekendje of weekje met je paard en "paarden" vrienden, je ponyclub of vereniging, je stalgenoten of familie weg naar het bos. Een "ponykamp" houden, genieten van de mooie omgeving op de Veluwe vanaf je paard. Kijk hier voor de mogelijkheden voor onze groepsaccomodatie of chalet.

Groepsaccommodatie voor max 20 personen en de  chalet voor max 5 personen zijn beschikbaar voor uw vakantie met of zonder eigen paard. Voor de paarden zijn er mooie stallen te huur op de manege en de paarden mogen lekker op de weide zodat ook je paard een lekkere vakantie heeft. De manege is gevestigd midden in de bossen en met meer dan 250 km ruiterroutes. O.a. het Roekelse Bos, de Mossel, de Ginkelese Heide, het Edese bos , het Wekeromse zand, het Lunterse bos en dichtbij het Park de Hoge Veluwe,  en is daarom uitermate geschikt voor een vakantie voor paard en ruiter.

Geen eigen paard en toch een mooie bosrit of weekendje weg?

Heb je geen eigen paard en wil je een lekkere buitenrit maken of met een groepje vrienden een weekendje op vakantie komen en rijden dan is dat zeker mogelijk. We hebben georganiseerde buitenritten en/of dagtochten met picknick en maaltijden te midden van de bossen. Wil je een heel weekend komen en dan leuke bosritten maken van bv 2 uur en een dagtocht dan kan dit in overleg.

Onze trainingskampen zijn geschikt voor jongeren van 16+ jaar met voldoende rij-ervaring (gevorderde ruiters, B/L niveau, ook wedstrijdruiters met eigen pony/paard op dit niveau zijn van harte welkom)Tijdens onze trainingskampen zijn er dagelijks dressuurlessen, springlessen en gaan we naar de Valouwe voor een crossles. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en worden gegeven door verschillende gediplomeerde instructeurs. Daarnaast houden we ook een "lol met je knol" dag met bv. een buitenrit, schriktraining, WE, vrijheidsdressuur etc en een bonte avond. We rijden gemiddeld 2 keer per dag, in de ochtend een keer en in de avond.
Het trainingskamp word gehouden van 8 t/m 12 aug 2022. Kijk voor foto's en video's van vorige jaren op onze foto en video pagina.
Op de manege staat een klein zwembad waar we met mooi weer heerlijk van kunnen genieten en chillen. We gaan een avondje gezellig bbqen of gourmetten, met een bonte avond en bijvoorbeeld een kampvuur.
Bekijk ook onze YouTube pagina voor filmpjes van onze activiteiten.
De kosten voor het trainingskamp is € 375.

!!!!! NIEUW!!! Pony/trainingskamp voor gevorderde jeugdruiters tussen de 12 en 16 jaar met kan met een eigen pony of paard of met 1 van onze allround pony's/paarden. Deze week is een combinatie tussen een trainingskamp en ponykamp, waarbij we de dressuur, spring en crosstrainingen combineren met dagelijks een buitenrit. Daarnaast zullen net als bij het ponykamp leuke spellen doen, een dagtocht en andere leuke dingen. Wil je op 1 van onze paarden me doen kom dan eens een proefles me doen om je niveau en het juiste paard in te kunnen schatten. Dit jaar hebben we 2 van deze kampen, die zullen plaatsvinden op 11 Juli t/m 15 Juli (VOL) en van 15 augustus t/m 19 Augustus 2022 € 325

KENMERKEN

Manege

Type lessen
Eventing
Springen
Dressuur
Buitenritten
Hei
Bos
Rijbanen
Buitenbaan
Activiteiten
Ponykamp
Buitenritten
Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Chalet
Vakantiehuis
Voor je paard
Weidegang
Rijden
Buitenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos
Aantal slaapplaatsen
>20
Ponykamp

Periode
Zomervakantie
Aantal dagen
midweek
Week
Overnachting
Ja
Eigen pony mee brengen
Ja
Leeftijd
<18
10 tot 14
Pony activiteiten
voltige
Springles
Dressuurles
Bosrit
Aantal keer rijden per dag
>1
1

Video presentatie