Excellent Stables

Excellent Stables

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Pensionstal, handelsstal en trainingsstal in Baexem

Excellent Stables is gevestigd aan de Kasteelweg 8 te Baexem. Het bedrijf is door familie Hendriks opgezet en in het najaar van 2018 zijn we met de verbouwingswerkzaamheden gestart.

Limburg wordt steeds meer een internationale trekpleister op het gebied van de paardensport. Vanuit de hele wereld reizen beroepsruiters en -amazones af om te trainen op de grote accommodaties en om hier in de buurt deel te nemen aan nationale en internationale concoursen. Ook vanuit overige delen van Nederland reizen steeds meer amateur- en beroepsruiters/amazones af, die voor een korte periode in Limburg verblijven om op deze accommodaties te trainen en deel te nemen aan concoursen.

Ons bedrijf ligt centraal gelegen, binnen een uur kun je op verschillende grote accommodaties zijn zoals Equestrian Centre de Peelbergen, De Warre, Tops International, Sentower Park, Manege Heijligers enz.

Op ons bedrijf kunnen wij paarden van deze mensen gaan huisvesten. Wij beschikken in de nabije toekomst over ruime en lichte stallen. Wij bieden alle mogelijkheden om de paarden te trainen, buiten te weiden of in paddocks te zetten. Wij willen er in voorzien dat ruiters en amazones optimaal kunnen trainen wanneer ze bij ons op stal verblijven.

De stallen worden in units van 7 stallen aangeboden. Iedere unit is voorzien van ruime boxen, 3m x 4m en heeft een eigen was plaats en zadelkamer.

Indien u minder stallen wilt huren kunt u informeren naar andere mogelijkheden, er zijn namelijk ook losse boxen te huur van 3.5m x 3.5m.

KENMERKEN

Pensionstal

Buitenbaan
20*60
20*40
Overige rijbanen
Overdekte longeerbaan
Hindernissen
Springtuin
Molen
Trainingsmolen overdekt
Krachtvoer
Eigen voer
Luzerne
Granenmix
Muesli
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Huisvesting
Slowfeeder in stal
Binnenstal
Buiten
Weidegang
Paddocks
Uren per dag buiten
< 8 uur
Verzoring
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Bos
Services
Geschikt voor pensioenpaarden
Revalidatie
Vakantie service
Half-pension
Overig
Hengsten toegestaan
Zadelkamer
Trainerstalling
Beveiliging
Zadelkamer met slot/alarm
Alarm
Oppervlakte
>12 m2
Handels-trainingstal

Type stal
Trainingsstal
Handelsstal
Discipline Handel-trainingstal
Eventing
Springen
Dressuur
Niveau
Nationaal
Diensten
Uitbrengen op wedstrijd
Opleiden / corrigeren
Aan- verkoop bemiddeling
Zadelmak maken
Soort paard
Pony
Paard