Florian Stables

Florian Stables

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Met uw paard de natuur in? Bij Florian Stables rij je via een onverhard pad het bos in. Bossen, heide, beekjes en weidelandschappen. Het is hier allemaal. Florian Stables heeft luxe paardenstallen, paddocks en er is ruimte voor weidegang. De stal is verder van alle gemakken en faciliteiten voorzien.  

Bij aankomst wordt u ontvangen door eigenaresse Bianca Ebbens in het chalet. Door de prachtige ligging met uitzicht op de bosrand en de paarden zit je gelijk in de vakantiestemming. Vanaf het terrein is het nieuwe ruiterroutenetwerk van Hilvarenbeek goed te bereiken. Na de rit neem je plaats op het privé terras en geniet je van de rust hett uitzicht. Het chalet is het best te gebruiken door 2 personen. Er is een 2pers bed op een slaapkamer en op de andere slaapkamer bevindt zich een stapelbed in de woonkamer is evt een slaapbank. Er is een klein elektrisch keukenblok waarop u kunt koken. Restaurantjes en supermarkten op korte afstand bereikbaar. 

 

Buitenrijmogelijkheden: 

In Hilvarenbeek is op 19 oktober 2021 een groot nieuw ruiterroutenetwerk geopend. Het nieuwe routenetwerk is ruim tachtig kilometer lang en loopt via ruiterknooppunten. Voor dit nieuwe ruiternetwerk vormde de Taxandriaroute een mooie basis. Deze is opgewaardeerd en alle routes zijn geschikt gemaakt voor zowel ruiters als menners. 

Ruiterroutenetwerk Hilvarenbeek is aangelegd door VisitBrabant Routebureau in samenwerking met partners, in opdracht van gemeente Hilvarenbeek. Een betrokken en enthousiaste vrijwilligerswerkgroep van lokale rijverenigingen heeft zich enorm ingezet voor de ontwikkeling en aanleg van de routes. Daarnaast verleenden Landgoed De Utrecht, Landgoed Gorp en Roovert en Brabants Landschap hun medewerking.

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Chalet
Facaliteiten vakantie
Kookmogelijkheden
Eigen sanitair
Voor je paard
Zadelkamer
Wasplaats
Stro
Paddocks
Weidegang
Rijden
Buitenbak
Binnenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos

Video presentatie