HPH stables

HPH stables

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Pensionstalling

De stallen van HPH Stables zijn direct gelegen aan de bosrand. We beschikken over een goed onderhouden en verlichte eb en vloed rijbak van 30 bij 60 meter en eb en vloed longeercircel. De wasplaats is voorzien van warm en koud water. Kortom, alle mogelijkheden voor een training, een heerlijke buitenrit en goede verzorging. Je pony of paard krijgt dagelijkse weidegang en wordt voor je gevoerd en uitgemest.

Africhting

Africhting van de allerkleinste shetlander tot een groot paard. Elke pony of paard wordt zorgvuldig, met rust en regelmaat, paard vriendelijk afgericht zodat er een positieve ervaring ontstaat. Wij beleren de paarden en pony's allemaal in hun eigen tempo, zodat alles uit ontspanning komt en dat ze er ook echt plezier aan gaan beleven. Wij rijden de paarden en pony's zowel in de rijbaan als op de weg en het bos, zodat ze veel verschillende indrukken krijgen en dat u en alle kanten mee op kan.

Training

De training van je jonge onervaren of ervaren pony of paard met of zonder problemen worden graag opgepakt. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze en het gewenste niveau. Door middel van longeren in combinatie met werk voor de wagen in enkel of tweespan en onder het zadel wordt je pony of paard zo getraind. Zowel uitbrengen op wedstrijd behoord tot de mogelijkheden, van nationaal tot internationaal nivo. 

Revalidatie

Ook revalidatie valt bij ons onder de mogelijkheden, wij kijken naar de gehele combinatie om zo u doelen te kunnen behalen. Hierbij werken wij samen met zeer kundige vakmensen waaronder een hoefsmid, osteopaat en dierenarts.

 

KENMERKEN

Pensionstal

Buitenbaan
20*60
Overige rijbanen
Longeerbaan
Marathon
Menbaan
Molen
Stapmolen
Krachtvoer
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Huisvesting
Slowfeeder in stal
Merriestal
Buiten
Weidegang
Paddocks
Uren per dag buiten
< 8 uur
Verzoring
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Bos
Services
Geboortebegeleiding
Geschikt voor pensioenpaarden
Revalidatie
Vakantie stalling
Vakantie service
Overig
Hengsten toegestaan
Zadelkamer
Kantine
Trainerstalling
Beveiliging
Camera bewaking
Oppervlakte
<12 m2
Handels-trainingstal

Type stal
Trainingsstal
Handelsstal
Niveau
Internationaal
Diensten
Uitbrengen op wedstrijd
Opleiden / corrigeren
Aan- verkoop bemiddeling
Soort paard
Pony
Paard

Video presentatie