Pensionstal Den Hartog

Pensionstal Den Hartog

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Pensionstal in Hoornaar (nabij De Kooi, Hoogblokland en Minkeloos) met binnenbak en weidegang.

Pensionstal den Hartog in Hoornaar is een gezellige en verzorgde stal voor paarden en pony’s. Ons streven is een accommodatie aan te bieden waarop een prettige manier met mens en dier wordt omgegaan.

De paarden worden vijf keer per dag gevoerd. ‘s Morgens krijgen ze krachtvoer en kuilgras, tussen de middag krachtvoer en ‘s avonds krachtvoer en kuilgras. Om 22.30 uur wordt er gekeken of alles goed met de paarden en pony’s gaat, en vervolgens worden de kantine en de zadelkamer op slot gedaan.

In het weideseizoen is de mogelijkheid er dat Pensionstal den Hartog uw paard of pony de wei in kan doen. Wij brengen ze om 6 uur voor u buiten en halen ze aan het eind van de ochtend voor u binnen.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 22:30 uur en op zaterdag en zondag van 7:00 uur tot 22.00 uur.

Leo en Trudie den Hartog verzorgen iedere dag de paarden. Samen hebben ze besloten om in 1999 de koeien te verruilen voor de paarden en de pony’s. Daarvoor hadden ze al een aantal paarden bij uit de buurt van de pensionstal.

Alle paarden bij ons op stal krijgen verplicht 2 x per jaar een Rhino enting. (Kosten zijn voor de eigenaar)
Alle paarden dienen netjes ontwormd te zijn voor ze bij ons op stal komen.

De klanten komen vooral uit de omgeving van Hoornaar, Noordeloos, Papendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Sliedrecht en Arkel, gelegen in de Alblasserwaard.

Leo en Trudie zijn samen verantwoordelijk voor het voeren van de paarden, uitmesten van de stallen en het algemeen onderhoud plus alle overige werkzaamheden die daarbij komen. U kunt contact opnemen met Trudie den Hartog op telefoonnummer 06-27494907 voor een afspraak.

KENMERKEN

Pensionstal

Binnenbaan
20*40
Buitenbaan
20*60
Overige rijbanen
Longeerbaan
Krachtvoer
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Huisvesting
Merriestal
Binnenstal
Buiten
Weidegang
Paddocks
Uren per dag buiten
< 8 uur
Verzoring
Solarium
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Services
Geschikt voor pensioenpaarden
Revalidatie
Vakantie service
Overig
Zadelkamer
Kantine
Trainerstalling
Beveiliging
Zadelkamer met slot/alarm
Oppervlakte
>12 m2
<10 m2