Stal Woeste Wolden

Stal Woeste Wolden

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Het gastenverblijf, dat rietgedekt is,  heeft een ruime masterbedroom  plus een studeerruimte met boxspring en bureau beneden.  In de ruime hal is ruimte voor uw jassen, schoenen en laarzen. Hier vindt u een deur naar het toilet, studeerruimte annex slaapkamer en badkamer.  De badkamer is  voorzien van een inloopdouche en toilet. De moderne open keuken heeft een vaatwasser, coocker, een inductiekookplaat, magnetron met hetelucht functie  en een ruime koelkast. In de berging staat een vriezer.  Boven is een slaapkamer van ruim 30m2. 
De gehele woning wordt voorzien van door zonnepanelen opgewekte energie.  ( 48 stuks)  De warmwater voorziening is electrisch middels coocker en boiler ( 120 liter 85 graden)
Alle ramen zijn voorzien van inzet horren.
Het woongedeelte heeft twee openslaande deuren naar het terras. Naast het terras is ruimte om de auto te stallen. Er is ook een carport die gebruikt kan worden. 
De trap naar de bovenverdieping is breed en makkelijk begaanbaar. Er zitten twee grote dakramen in de rietenkap. Allebei met hor en verduisterend rolgordijn.  Aan de Oostkant van de bovenverdieping zit een ruime dakkapel met een bankstel en salontafel.  Hier kunt u heerlijk lezen met een prachtig uitzicht over de landerijen. De boekenkast in de slaapkamer is gevuld met fijne boeken. 
Het gastenverblijf staat vrij. Rechts aan het gastenverblijf is een garage waar de grasmaaier en aanhanger staan.  Daar kunt u ook uw fietsen/ fietsendrager of andere zaken stallen. Een sleutel van deze garage zit aan de sleutelbos.  

Vuurwerk
In de verre omgeving van het gastenverblijf is het niet toegestaan om vuurwerk af te steken. Onze paarden en de paarden van de buren worden daar zeer onrustig van.   Daarnaast hebben Gina en  onze kleinzoon erg veel last van de luchtverontreiging. 
 
Het is mogelijk om uw paard mee te nemen. Er is een stal met paddock en voldoende weidegang.
Een buitenrit maken is prima te doen. Op 250 meter vanaf de oprit begint het Vitensbos. 
Tevens is er een grote rijbak bij de stallen. 

Voor de kleintjes is er een grote schommel, trampoline en duikelrek.
Het terras is op het ZuidWesten gesitueerd. Op het terras staat een vier persoons tuinset met twee ligstoelen en een hele grote picknicktafel voor zes personen met een parasol. 
Vanuit de woning zijn er veel wandeltochten, fietstochten en motortochten mogelijk.

Het is mogelijk om een bedlinnen-pakket bij de boeking te bestellen. Er zitten dan bij aankomst dekbedovertrekken om de dekbedden en per persoon liggen er dan 2 handdoeken en 1 badlaken klaar. 
Heeft u andere wensen dan horen we dat graag.
In overleg is veel mogelijk.

Het gastenverblijf wordt door de meeste huurders gekwalificeerd als Rustgevend, Prikkelarm en Ontspannend.

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Vakantiehuis
Facaliteiten vakantie
Kookmogelijkheden
WiFi
Eigen sanitair
Voor je paard
Paddocks
Weidegang
Rijden
Buitenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos
Aantal slaapplaatsen
<10
Aantal boxen
<5

Video presentatie