Den Möllenhof recreatiepark

Den Möllenhof recreatiepark

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Vakantiepark Den Möllenhof biedt u de meest luxe en comfortabele woningen met onder architectuur aangelegde tuinen. De woningen zijn gebouwd in stijl van de oude Saksische boerderijen uit de omgeving en vormen een prachtig geheel met het landschap en de aanwezige natuur.

De perceelsoppervlakten zijn ca. 600m2 groot. Dit betekent uw privacy en biedt voldoende ruimte voor een welverdiende vakantierust. De tuinen bij de woningen zijn geheel omsloten met hekwerken en hagen, uw kinderen en/of uw huisdier kunnen niet zonder meer aan uw aandacht ontsnappen. Uw auto parkeert u vanzelfsprekend bij de woning, achter het sierlijke hekwerk. U mag innovatief veilig met meerdere auto's komen.

 • Twee verdiepingen, geschikt voor bewoning max. 6 personen
 • Moderne en eigentijds ingericht
 • Ruime woonkamer
 • Glasvezel en WIFI
 • 3 Afzonderlijke slaapkamers met voldoende kastruimte
  Elke slaapkamer 2 éénpersoons bedden
 • 2 badkamers
 • In alle woningen een bad met whirlpool
 • Sauna in de meeste woningen
 • Zonnebank in vrijwel alle woningen
 • Prachtige grote keuken met alle voorzieningen zoals koelkast, diepvries, afwasmachine en combimagnetron, wasmachine en wasdroger
 • Eigen terras met tuinmeubilair
 • Berging/schuur met voldoende ruimte voor fietsen, surfuitrusting etc.

Vakantie met uw paard

Recreatiepark den Möllenhof biedt haar gasten de mogelijkheid eigen paard(en) mee te brengen, wij beschikken over 10-14 stallen en meerdere weilanden.

De ultieme vakantie voor de paardenliefhebber, samen met het gezin, familie en vrienden. Kom genieten van het Nationaal Landschap Winterswijk met zijn prachtige coulissenlandschap, ontdek de vele zandpaden en prachtige natuur. Urenlang rijplezier langs het water, over de zandpaden of maak een spannende rit door een kruisbos in de buurt, met diverse hindernissen en een waterbak of galoppeer over de zandbulten van recreatieterrein het Rommelgebergte. We hebben diverse routes beschikbaar (GPX en op kaart) voor uren rij- en menplezier.

Winterswijk is een echt hippisch dorp, rijd mee met de jaarlijkse paarden vierdaagse, dit is een erg geliefd evenement. Vier avonden al het moois ontdek van Winterswijk en zijn buurtschappen, te paard of met de koets. Ook worden er in Winterswijk diverse mannen-marathons, veldritten en wedstrijden onder het zadel gehouden. Er is ook de jaarlijkse slipjacht in november, kortom het hele jaar door vele paardensportactiviteiten.

Verzorging van uw paard(en)

Uw paarden worden door ons verzorgd en kunnen genieten van dagelijkse weidegang, ze verblijven in een frisse box voorzien van vlas en krijgen meerdere malen ruwvoer en 2x daags krachtvoer, afgestemd op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat ook uw geliefde viervoeter kan genieten van een heerlijk verblijf. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van de mooie omgeving en een heerlijke vakantie samen met uw paard(en). Wij bieden stalling voor uw trailer en evt. koets, voor uw tuigage hebben wij ruime afsluitbare zadelkasten ter beschikking.

Kosten verblijf paard/pony:

Enkele nacht: €30,00 per paard/pony
Weekend: €22,50 per nacht per paard/pony
Week: €20,00 per nacht per paard/pony

Voor het meebrengen van eigen voer is geen korting mogelijk.

Uw paard dient ingeënt en vrij van ziekten te zijn, svp het paspoort mee te nemen.

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Vakantiehuis
Facaliteiten vakantie
Kookmogelijkheden
WiFi
Rookvrij
Eigen sanitair
Huisdieren mogelijk
Voor je paard
Zadelkamer
Wasplaats
Kuil
Hooi
Vlas/zaagsel
Stro
Paddocks
Weidegang
Rijden
Buitenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos
Aantal slaapplaatsen
<10
Aantal boxen
>10