Over ons | Stalzoeken
thumb

Over Stalzoeken

Stalzoeken is een online zoekplatform voor iedereen in de hippische sector. Of je nou op zoek bent naar de juiste pensionstal voor jouw paard of pony, een leuke manege of juist naar die ene professional zoals een fysiotherapeut; op Stalzoeken ben je aan het juiste adres. Bent u juist een aanbieder van een dienst binnen de paardenwereld? Dan helpen wij ervoor te zorgen dat u optimaal, en vooral eenvoudig, gevonden wordt.

1k+

Bezoeken per maand

2+

Aangemelde stallen

2k+

Volgers social media

Hoe werkt het?

Stalzoeken maakt het zoeken naar een bedrijf of dienst binnen de hippische sector makkelijk. Degene die een bedrijf of dienst zoekt, geeft eerst aan wat hij zoekt (bijv. een pensionstal, manege of ponykamp) en vult dit aan met extra wensen (bijv. de gewenste afstand of aanwezige service). Stalzoeken toont alle resultaten die aan deze combinatie van wensen en eisen voldoen. Kortom: een zeer doelgerichte manier van zoeken én vinden. Dat is niet alleen ideaal voor de zoeker, maar zeker zo handig voor een hippische onderneming. Met slechts een paar kliks is het juiste bedrijf namelijk zo gevonden.
Zoek

Zoek in onze categorieën
waar u naar op zoek bent.Vind

Vind waar u naar op zoek bent.Contact

Maak contact met het adres van uw keuze.

Voor de zoeker

Stalzoeken helpt je om snel en doelgericht te vinden wat je zoekt. Zoek je een leuke manege omdat je wil starten met paardrijden, of ga jij voor die top-accommodatie voor een lekkere vakantie samen met je paard? Ben je op zoek naar andere instructeur of heb je net die ene juiste fysiotherapeut nodig, als extra zorg voor je paard? Stalzoeken helpt je aan het juiste adres. Heb je je match eenmaal gevonden, dan kun je via de website direct contact opnemen. Per mail, telefonisch, of via doorklikken naar de website van het desbetreffende bedrijf. Contact via een bericht aan Stalzoeken kan ook: het is maar net wat jij handig vindt.


Voor de hippische ondernemer

Heeft u een bedrijf of dienst binnen de hippische sector? Maak het uzelf dan makkelijk door uw bedrijf of dienst te plaatsen op Stalzoeken. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gevonden wordt. Het werven van nieuwe klanten is vaak tijdrovend en start meestal pas als het daadwerkelijk noodzakelijk is. Met Stalzoeken bent u dit een paar stappen voor. We zetten de voordelen van Stalzoeken graag voor u op een rij:

1. U krijgt een eigen pagina op Stalzoeken. Dit bespaart u niet alleen tijd maar ook eventuele kosten van het onderhoud en beheer van een eigen website.

2. Uw bedrijf of dienst is altijd vindbaar voor een vast bedrag per periode;

3. U kunt zelf kiezen voor welke periode u uw bedrijf of dienst wilt aanmelden. Uiteraard kunt u deze periode verlengen;

4. U bent niet meer afhankelijk van de vindbaarheid in zoekmachines en andere platforms zoals Facebook en Marktplaats;

5. Door de specifieke zoekfilters op Stalzoeken bereikt u een betere match met potentiële klanten

6. En tot slot het allerbelangrijkste: Stalzoeken hanteert géén automatische verlengingen. Wij nemen zelf contact met u op als de termijn verlopen is.