Hotel Restaurant De Watermölle

Hotel Restaurant De Watermölle

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Paardenhotel

Rijdend op uw eigen paard genieten van ons prachtige Twentse landschap vol afwisselende natuurgebieden? Dat kan uiteraard bij De Watermölle! Het Paardrijnetwerk van Twente bestaat uit ca 1500 km aan elkaar gekoppelde routes en ruiterpaden en is nu ook voor de ruiters die niet in de buurt van Haaksbergen wonen een optie.

Een concours in de buurt of een bezoek aan de Miltary van Boekelo? Zowel u als uw paard kunnen overnachten bij De Watermölle. In de bossen, tegenover de Oostendorper Watermolen en direct naast ons Hotel- en Restaurant, ligt een schitterend multifunctioneel paardencomplex. DIt paardencomplex bestaat o.a. uit een paardenkliniek, springstal, dressuurstal en EU dekstation. (www.watermolen.net) Het zal uw paard hier dan ook aan niets ontbreken.

U geniet na uw rit van een heerlijke douche of (bubbel-) bad en kunt daarna aanschuiven voor het diner in ons restaurant.

Reserveren kan via: reserveren@dewatermolle.nl

Wij beantwoorden alle binnenkomende e mail doorgaans binnen 24 uur, mocht u niets ontvangen hebben wilt u dan uw spambox/ongewenste mail controleren?

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Hotel
Facaliteiten vakantie
WiFi
Rookvrij
Eigen sanitair
Huisdieren mogelijk
Diner
Lunch
Ontbijt
Voor je paard
Zadelkamer
Wasplaats
Hooi
Vlas/zaagsel
Stro
Paddocks
Rijden
Buitenbak
Binnenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos
Aantal slaapplaatsen
<10
Aantal boxen
>10