Paardenpension Verstegen

Paardenpension Verstegen

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Pensionstal in Odiliapeel (nabij Zeeland en Mill).

Paardenpension Verstegen is een pensionstal in Odiliapeel (nabij Uden) waar gezelligheid en plezier voor ruiter en paard voorop staat!

Wij beschikken over 50 ruime stallen en 2 grote groepstallen.  Iedere dag worden de paarden door ons buiten gezet (m.u.v. de zondagen) in ruime paddocks. De stallen worden iedere dag gemest door ons en ook voeren wij de paarden. De paarden krijgen bij ons brok en goede kwaliteit voordroog hooi van eigen land. Als pension klant mag je van al onze faciliteiten gratis gebruik maken m.u.v. het solarium. iedere pensionklant krijgt een eigen zadelkast tot hun beschikking. Ook is er een kantine aanwezig waar altijd koffie en thee te verkrijgen is. 

Ook is er de mogelijkheid om je paard dag en nacht buiten te zetten op de wei. De paarden lopen in een grote kudde. Op de wei krijgen de paarden ook altijd voordroog hooi bijgevoerd door middel van een hooi ruif. Ook in de winter is het mogelijk om je paard dag en nacht buiten te laten staan. In de wintermaanden beschikken de paarden altijd over voldoende eten door middel van verschillende hooiruiven. Ook dan mag je gratis gebruik maken van al onze faciliteiten m.u.v. het solarium.

KENMERKEN

Pensionstal

Binnenbaan
20*60
Buitenbaan
20*40
Molen
Stapmolen
Krachtvoer
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Huisvesting
Opfok
Loopstal
Merriestal
Buiten
24/7 weidegang
Weidegang
Paddocks
Uren per dag buiten
< 8 uur
< 4 uur
< 2 uur
Verzoring
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Bos
Services
Geschikt voor pensioenpaarden
Vakantie service
Overig
Zadelkamer
Kantine
Trainerstalling