Park Drentheland

Park Drentheland

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Vakantie met uw paard in Drenthe

Het Drents-Friese Wold is geweldig om te ontdekken. Meer dan 175 km aan ruiterpaden voeren u door bossen, over heide en langs vennen. Een ervaring voor uw paard en u: samen heerlijke tochten maken door de prachtige natuur van Drenthe! Er is op speciale afstand van het park zelfs een spartelvijver voor paarden en honden.

Een mooi vakantiehuis voor u én een luxe accommodatie voor uw paard. Dat is mogelijk op Park Drentheland. Met onze 39 luxe stallen kunt u zich tijdens uw vakantie geen zorgen maken over het welzijn van uw paard. Een buitenrijbaan, weide, trainingsmolen en een paardendouche zorgen voor een 'happy horse'. Bij aankomst staat de stal al opgestrooid met stro en hooi voor uw paard klaar.

Een aantal van de parkmedewerkers hebben hun eigen paard ook op stal bij Park Drentheland. Als het over paarden gaat, weten zij als geen ander u te helpen van te adviseren. Bij de receptie zijn verschillende ruiterroutes te verkrijgen. Door Stichting Weldadig Oord is er zelfs een 27 kilometer lange dagroute met goede bewegwijzering uitgezet: “Ontdek het spoor van de Desperado's ”. En pssst, parkmanager Esmée is gemakkelijk over te halen om te paard een buitenrit te maken en samen met u de mooiste plekjes van Drenthe te zoeken!

LET OP: Entingsboekje/paspoort verplicht, inclusief juiste entingen. Bij gebrek aan toegang tot stallen worden geweigerd. 
 

Overnachten inclusief :  

  • Stro, hooi/kuil
  • Weidegang
  • Buitenbak 25*60 meter met Zorgdrager bodem 
  • Doucheplaats voorzien van warm en koud water
  • Trainingsmolen
  • Solarium
  • 175 km bewegwijzerde ruiter- en menroutes

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Chalet
Vakantiehuis
(Mini) camping
Facaliteiten vakantie
Kookmogelijkheden
WiFi
Rookvrij
Eigen sanitair
Huisdieren mogelijk
Ontbijt
Voor je paard
Wasplaats
Hooi
Stro
Weidegang
Rijden
Buitenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos
Aantal slaapplaatsen
>20
Aantal boxen
>10