Stal Arlo

Stal Arlo

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Welkom bij Stal Arlo Klarenbeek!
In het mooie gebied van de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer, midden in de groene weilanden, direct grenzend aan het Appense bos en recreatiegebied Bussloo, ligt Stal Arlo. Snel en gemakkelijk bereikbaar via de A-1, A-50 en op loopafstand van station Klarenbeek.

U kunt bij ons terecht voor africhting en pensionstalling van uw paard of pony en/of instructie. Onze prachtige rijhal van 20×50 met open constructie geeft bij elke weersomstandigheid de ideale voordelen. Op Bussloo zijn prachtige ruiterroutes, bereikbaar met vijf minuten rijden via grotendeels zandpad. Het Appense bos is tegenover ons. Dus buiten rijden is ook goed mogelijk. 

Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in de verzorging van paarden, het geven van instructie aan volwassenen en kinderen en hebben ruime ervaring in de paardensport, als ruiter en als jury. Dus bent u oud of jong, ruiter of menner, met uw paard of pony, groen of ervaren: bij ons bent u in goede handen. Wilt u een kijkje komen nemen op onze stal, heten wij u van harte welkom, maak wel even een afspraak zodat we de tijd voor je vrij kunnen maken.

KENMERKEN

Pensionstal

Binnenbaan
20*40
Buitenbaan
20*40
Overige rijbanen
Longeerbaan
Krachtvoer
Muesli
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Huisvesting
Binnenstal
Buiten
Weidegang
Paddocks
Uren per dag buiten
< 24 uur
Verzoring
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Bos
Services
Vakantie stalling
Vakantie service
Overig
Zadelkast bij de box
Kantine
Trainerstalling
Oppervlakte
<12 m2
Instructie

Discipline instructie
Dressuur
Locatie instructie
Komt aan huis
Eigen accommodatie
Niveau instructie
Basis
Opleiding
Orun 4