Stal Groot Bannink

Stal Groot Bannink

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Pensionstal in Hengelo (vlakbij Vorden, Delden en Linde) met o.a. Paddock Paradise en vlakbij het bos. 

Momenteel vinden er een aantal verbouwingen plaats mbt nieuwe schuilstallen met eigen weiland en een trek. Tevens is de buitenbaan vergroot naar 30x60 meter. Zodra alles afgerond is en er nieuwe foto's beschikbaar zijn, zullen we deze hier plaatsen. 

Net buiten het Gelderse dorp Hengelo ligt pensionstalling Groot Bannink. De open velden worden er omzoomd door rijen bomen. Daardoor ontstaan intieme doorkijkjes in het landschap. In deze groene omgeving biedt Groot Bannink in alle rust en ruimte een beschutte omgeving voor paard en ruiter. Het welzijn van uw paard en de balans tussen mens, dier en natuur, staan bij ons voorop.  Als u en uw paard zich thuis voelen, hebben wij ons doel bereikt. 

Hoe wij dat doen? Bij pensionstalling Groot Bannink verzorgt u zelf uw paard. Daarnaast heeft u echter tijd nodig voor uw werk, gezin of familie. Daarom vormen wij met u een team, zodat uw paard:

  • Dag en nacht in de gelegenheid is om samen met andere paarden buiten te zijn op een van onze weiden;
  • 24 uur per dag de beschikking heeft over hooi en ruwvoer.

Aangezien stalhouders Jos, Alie, Marco en Monique Wiggers naast de pensionstalling wonen, is er bijna altijd iemand in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Heeft u eens wat meer tijd om handen? Dan drinken we met elkaar koffie en praten bij, want onze stal is ook uw stal.

KENMERKEN

Pensionstal

Buitenbaan
20*60
Overige rijbanen
Longeerbaan
Huisvesting
Paddock paradise
Loopstal
Buiten
24/7 weidegang
Weidegang
Verzoring
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Bos
Services
Geschikt voor pensioenpaarden
Vakantie service
Half-pension
Overig
Zadelkamer
Trainerstalling