Stal Kampinga

Stal Kampinga

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Handelsstal:

Stal Kampinga in Kedichem (nabij Gorinchem, Spijk en Leerdam) heeft meestal meerdere paarden en/of pony’s te koop staan van verschillende leeftijden. Een aantal paarden wordt rechtstreeks verkocht uit onze fokkerij. De meeste paarden zijn voor verkoop geröntgend. 

Mocht u interesse hebben in één van onze paarden, dan bekijken we samen of er ook een match is. Wij willen niets liever dan dat onze paarden bij de juiste ruiter of amazone terecht komen. Wij hebben er immers een tijd voor gezorgd en ze verdienen allemaal een juiste stal waar ze gezond kunnen blijven, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar fijne spring- en eventingpaarden. 

Ook kunnen wij uw paard of pony verkopen. Op onze website kunt u precies lezen hoe dat in zijn werk gaat en wat daar de kosten van zijn.

Trainingsstal:

Het team van Stal Kampinga zorgt er voor dat uw paard op de juiste wijze wordt afgericht en getraind. Wij zijn gespecialiseerd in het zadelmak maken van pony’s. Daarnaast trainen wij spring- en eventingpaarden.

Bij het zadelmak maken en trainen staat het welzijn van uw paard of pony voorop. Bij ons op stal zijn de 3R’s erg belangrijk: rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast trainen wij uw paard op basis van controle, vertrouwen en ontspanning.

Uw paard wordt dagelijks gereden of gelongeerd, daarnaast gaan de paarden elke dag in de stapmolen, paddock en/of weide. Wij voeren 4x per dag hooi en/of kuil en 3x per dag krachtvoer. Ook is het mogelijk uw paard of pony door ons te laten uitbrengen op wedstrijd. Zowel voor de dressuur, het springen als de eventing.

KENMERKEN

Handels-trainingstal

Type stal
Trainingsstal
Handelsstal
Discipline Handel-trainingstal
Eventing
Springen
Niveau
Internationaal
Diensten
Uitbrengen op wedstrijd
Opleiden / corrigeren
Aan- verkoop bemiddeling
Zadelmak maken
Soort paard
Pony
Paard