Taams Stables V O F

Taams Stables V O F

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Dressuur- en springstal in Oostzaan (nabij Zaandam, Ilpendam en Purmerend), waar tevens maandelijks KNHS wedstrijden georganiseerd worden. 

  • Ruim 100 comfortabele paardenboxen waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen een binnen- of buitenstal.
  • Een ruime rijhal van 20 * 60 meter en een buitenrijbaan van 20 * 60 meter, beide voorzien van een Agterbergbodem. Hier worden tevens maandelijks nationale KNHS dressuurwedstrijden gehouden door PSV. de Langenberg.
  • In een apart gedeelte van het stallencomplex hebben wij 4 quarantaine stallen die aan de exporteisen voldoen, waar onze buitenlandse klanten gebruik van kunnen maken als hun aangekochte paard voor export daar verplicht in moet verblijven.
  • Onze accommodatie is zowel geschikt voor de fanatieke wedstrijdruiter als voor de recreatieruiter want direct aan onze accommodatie ligt recreatiegebied ’t Twiske met 17 km. aan ruiterpaden.
  • Voor weidegang zijn er diverse mogelijkheden zoals alleen in een graspaddock of op de ruime weide in groepsverband, overdag maar dag- nacht is ook mogelijk.
  • Ook beschikken wij over 8 zandpaddocks waar uw paard dagelijks gebruik van kan maken en naast deze paddocks hebben we nog een aantal paddocks waar uw paard in de wintermaanden een 1/2 dag in kan verblijven. Het is tevens mogelijk om uw paard door ons los of in de stapmolen te laten zetten.

KENMERKEN

Pensionstal

Binnenbaan
20*60
Buitenbaan
20*60
Overige rijbanen
Longeerbaan
Molen
Stapmolen
Krachtvoer
Muesli
Brok
Ruwvoer
Voordroog/kuil
Hooi
Buiten
24/7 weidegang
Weidegang
Paddocks
Verzoring
Solarium
Warm water
Wasplaats
Uitrij mogelijkheden
Buitenrijgebied
Bos
Services
Geboortebegeleiding
Geschikt voor pensioenpaarden
Vakantie service
Overig
Hengsten toegestaan
Zadelkamer
Kantine
Trainerstalling
Beveiliging
Zadelkamer met slot/alarm
Camera bewaking