Vakantiestal en Manege Samoza

Vakantiestal en Manege Samoza

PRETTIG KENNIS TE MAKEN

Wil jij op vakantie met je paard en genieten van heerlijke buitenritten over de prachtige Veluwe? Dat kan bij Samoza, een schitterende paardenaccommodatie in Vierhouten midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Direct naast de manege liggen 7 luxe vakantiewoningen, zodat jij geniet van een heerlijke vakantie dichtbij je paard. Vanaf de manege rijd je direct het bos in en geniet je van oneindige ruiterroutes.

Boek nu jouw paardenvakantie

Vakantiestalling op de Veluwe

Camping Samoza beschikt over een luxe paardenaccommodatie met 18 ruime paardenstallen met buitenluik en uitloop paddocks, een overdekte rijhal, een gezellige kantine, afsluitbare zadelkasten en spuitplaatsen met warm water. De verzorging van je paard is all-inclusive, zodat jij echt alleen maar hoeft te genieten! Vanaf de manege rij je direct en veilig het bos in waar ook de vele ruiterpaden beginnen. Een vakantie met je paard bij Camping Samoza betekent heerlijk ontspannen en veilig paardrijden op de Veluwe en na afloop genieten in een comfortabel en luxe Veluwe Chalet met stalling en een uitloop-paddock voor je paard. De gezellige horeca van manege Samoza maakt je vakantie compleet met een lekkere lunch of geniet van een borrelplank met een glaasje wijn. Dit is de ultieme paardenvakantie voor jou en je paard!

Reserveer paardenstalling

Geen eigen paard? Daar biedt onze manege ook mogelijkheden voor! Lees meer

Overnachten met je paard op de Veluwe

Hou je van comfort en gemak en wil je graag dichtbij je paard verblijven? Dan hebben wij de gouden tip! Op een mooi plekje midden in het bos, achter manege Samoza, dicht bij de faciliteiten van Camping Samoza kun je één van de luxe Veluwe vakantiechalets huren. In deze luxe chalets geniet je optimaal van het buitenleven in combinatie met de nodige comfort. De chalets zijn heerlijk ruim en hebben 3 slaapkamers, een grote woonkamer met een schuifpui, een open keuken met combimagnetron en vaatwasser en een luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Via de schuifpui in de woonkamer kom je op een mooi ruim terras met een comfortabel dining lounge set. Heb je een hond? Dan mag deze ook mee op vakantie. Vanaf je vakantiehuis loop je zo naar de stallen, zodat je tijdens je vakantie optimaal kunt genieten van je paard. Een aantal chalets bieden direct uitzicht op de uitloop-paddocks. Dit is de ideale manier voor het overnachten met je paard op de Veluwe! Wil je liever kamperen met je eigen tent of caravan? Dat kan ook! 

 Inclusief tijdens je verblijf:

  • verblijf in een luxe vakantiehuis
  • stalling met uitloop-paddock
  • brok, voordroog hooi, stro
  • afsluitbare zadelkast
  • gebruik overdekte rijhal en spuitplaats
  • longeercirkel
  • ruiterroutekaart
  • gebruik zwembaden

KENMERKEN

Op vakantie

Land
Nederland
Type accomodatie
Chalet
Vakantiehuis
Caravan
Tent
Facaliteiten vakantie
Kookmogelijkheden
WiFi
Eigen sanitair
Huisdieren mogelijk
Voor je paard
Zadelkamer
Wasplaats
Kuil
Hooi
Stro
Paddocks
Rijden
Binnenbak
Vlakbij 'n buitenrijgebied
Vlakbij 't bos